Pereiti į pagrindinį turinį
Šoninis skydelis
Utenos regioninio profesinio mokymo centro VMA
Pagrindinis
Daugiau
Lietuvių (lt)
English (en)
Lietuvių (lt)
Prisijungti
Utenos regioninio profesinio mokymo centro VMA
Pagrindinis
Kursai
Profesinis mokymas
Maisto pramonės darbuotojas
Mėsos perdirbimo technologija
Mėsos perdirbimo technologija
Kursų kategorijos
Administracija
Bendrasis ugdymas
Profesinis mokymas
Profesinis mokymas / Apdailininkas (statybininkas)
Profesinis mokymas / Apskaitininkas
Profesinis mokymas / Bendrieji profesinio mokymo dalykai
Profesinis mokymas / Duonos ir pyrago gaminių kepėjas
Profesinis mokymas / Individualios priežiūros darbuotojas
Profesinis mokymas / Kirpėjas
Profesinis mokymas / Konditeris
Profesinis mokymas / Maisto pramonės darbuotojas
Profesinis mokymas / Maisto pramonės darbuotojas / Mėsos perdirbimo technologija
Profesinis mokymas / Maisto pramonės darbuotojas / Pieno perdirbimo technologija
Profesinis mokymas / Maisto pramonės darbuotojas / Duonos ir duonos gaminių technologija
Profesinis mokymas / Maisto pramonės darbuotojas / Maisto produktų kokybė ir sauga
Profesinis mokymas / Siuvėjas
Profesinis mokymas / Slaugytojo padėjėjas
Profesinis mokymas / Stalius
Profesinis mokymas / Suvirintojas
Profesinis mokymas / Transporto priemonių remontininkas
Profesinis mokymas / Virėjas (spec.)
Profesinis mokymas / Virėjas
Profesinis mokymas / Suaugusiųjų mokymas
Grupių vadovų veikla
Ieškoti kursų
Ieškoti kursų
Demo
Dešrų masės paruošimas (Mokytoja Ramunė Ražanskienė)
Galvijų skerdenų sudalijimas ir išpjaustymas (Mokytoja Ramunė Ražanskienė)
Galvijų, kiaulių ir paukščių pirminis apdorojimas (Mokytoja Ramunė Ražanskienė)
Įvadas į profesiją (Ramunė Ražanskienė)
Kiaulių skerdenų sudalinimas ir išpjaustymas (Mokytoja Ramunė Ražanskienė)
Kulinarinių mėsos ir paukštienos gaminių gamyba (Mokytoja Ramunė Ražanskienė)
Mėsos gaminių apdorojimas terminiu ir neterminiu būdu (Mokytoja Ramunė Ražanskienė)
Mėsos gaminių formavimas (Mokytoja Ramunė Ražanskienė)
Mėsos ir paukštienos gaminių gamyba (Ramunė Ražanskienė)
Mėsos ir paukštienos pusgaminių gamyba (Mokytoja Ramunė Ražanskienė)
Mėsos konservų gamyba (Mokytoja Ramune Ražanskienė)
Mėsos paruošimas gaminiams ( Mokytoja Ramunė Ražanskienė)
Šviežios mėsos, mėsos pusgaminių ir gaminių paruošimas realizacijai (Mokytoja Ramunė Ražanskienė)