Skip to main content
Side panel
Utenos regioninio profesinio mokymo centro VMA
Home
More
English (en)
English (en)
Lietuvių (lt)
Log in
Utenos regioninio profesinio mokymo centro VMA
Home
Courses
Profesinis mokymas
Virėjas
Virėjas
Course categories
Administracija
Bendrasis ugdymas
Profesinis mokymas
Profesinis mokymas / Apdailininkas (statybininkas)
Profesinis mokymas / Apskaitininkas
Profesinis mokymas / Bendrieji profesinio mokymo dalykai
Profesinis mokymas / Duonos ir pyrago gaminių kepėjas
Profesinis mokymas / Individualios priežiūros darbuotojas
Profesinis mokymas / Kirpėjas
Profesinis mokymas / Konditeris
Profesinis mokymas / Maisto pramonės darbuotojas
Profesinis mokymas / Maisto pramonės darbuotojas / Mėsos perdirbimo technologija
Profesinis mokymas / Maisto pramonės darbuotojas / Pieno perdirbimo technologija
Profesinis mokymas / Maisto pramonės darbuotojas / Duonos ir duonos gaminių technologija
Profesinis mokymas / Maisto pramonės darbuotojas / Maisto produktų kokybė ir sauga
Profesinis mokymas / Siuvėjas
Profesinis mokymas / Slaugytojo padėjėjas
Profesinis mokymas / Stalius
Profesinis mokymas / Suvirintojas
Profesinis mokymas / Transporto priemonių remontininkas
Profesinis mokymas / Virėjas (spec.)
Profesinis mokymas / Virėjas
Profesinis mokymas / Suaugusiųjų mokymas
Grupių vadovų veikla
Search courses
Search courses
Darbas su dokumentais
Kulinarijos gaminių gamyba (Rita Leikuvienė)
Lietuviškų tradicinių nacionalinių patiekalų gaminimas
Pasiruošimas patiekalų gaminimui (Rita Leikuvienė)
Nesudėtingos technologijos pusgaminių ir karštųjų patiekalų gaminimas ir jų apipavidalinimas
Pusgaminių ir karštųjų patiekalų gaminimas ir jų apipavidalinimas ( Loreta Dieninė)
Saldžiųjų patiekalų gaminimas (Loreta Dieninė)
Saldžiųjų patiekalų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas (Rita Leikuvienė)
Salotų ir garnyrų gaminimas ir jų apipavidalinimas (Silvija Šniokaitė)
Salotų, užkandžių, garnyrų ir šaltųjų patiekalų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas. (Rita Leikuvienė)
Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas
Sriubų, karštųjų patiekalų ir padažų gaminimas, jų apipavidalinimas ir kokybės vertinimas I
Sveikos mitybos patiekalų gaminimas (Rita Leikuvienė)
Tvarkos virtuvėje palaikymas (Rita Leikuvienė)
Tvarkos virtuvėje palaikymas (Silvija Šniokaitė )